Blandade söndagsspel med MrBet

Bari-Parma 1 till 2.10 på Betsafe
Parma kommer att åka till Bari och försöka få med sig en pinne, basta! Jag förväntar mig ingen kreativitet, ingen fart, ingenting. Bari hemma är sevärda. Man springer sönder dom flesta mittfält och man har en helplanspress som många stora lag kan lära sig något av. Baris spel i februari var sådär om man ska vara positiv men på hemmaplan fixade man poäng. Parma är alltigenom tvärusla borta. 1-0?

Fulham-Manchester City Båda gör mål till 1.92 på Betfair och Fulham 1 DNB till 2.34 på Betfair
Övertro på City! Som ni som följer MrBet vet är Fulham omänskliga hemma. Den äckligaste planen i fotbollsvärlden. Hur stor är den? 10 meter bred, 20 meter lång? Som ett straffområde på Nou Camp? Några i Fulham är kanske trötta efter matchen mot Juve men samtidigt är Zamora och Dempsey i högform och man får tillbaka några gubbar, däribland Murphy, som inte spelade i torsdags.

Bordeaux-Lille 1 till 1.98 på Betfair
Normalt sett är Lille supersolida med fart på mittfältet. Men vi som såg Lille mot Liverpool i veckan såg ett Lille utan fart och med trötta ben. Synd att påstå att Bordeaux har övertygat på sistone men jag tror vi såg en vändning mot Olympiakos i veckan. Då var också Chamakh och Gorcouff tillbaka i fin form. Lille har bara gjort max ett mål i de senaste fem matcherna så jag sätter frågetecken kring anfallet! Jag ger hemmalaget 60 % chans att vinna.

Haugesund-Strömsgodset 1 till 2.26 på Betfair
Haugesund spelade i Adeccoligan förra året och var helt j-vla omutliga hemma. Tappade typ två pinnar under hela säsongen. Strömsgodset förlorade allt på bortaplan. Haugesund tog en pinne mot Brann borta sist. Haugesund fulltaligt, Strömsgodset några skador. Har inte så mycket info om matchen men tycker att det är värde i oddset.

AB spel hittar du här.