Blandad fredagskompott

Spelbolagen tjänar mycket pengar just nu…

LASK Linz-Kärnten LASK -1,5 till 2.12 på Betfair
Linzarna lyckades, mot alla odds, vinna mot Austria Wien i österrikiska cupen. Veckan innan vann man också i ligan mot Austria. Båda matcherna med 1-0. Ni som känner Linz vet att detta är en smärre sensation. Rene Aufhauser, Linz hjälte, har varit fullständigt brutal. Man har fått igång försvarsspelet och siktar nu på en plats högre upp i tabellen. Kärnten är tvärsämst. Helt tvärsämst. 7 poäng på 23 matcher. Nästan 3 mål per match släpper man in. Inget snack, in med stapeln!

Malmö-Bofors X hcp Bofors +1 till 6.35 på Unibet
Det blev knalltajt upp i Bofors i första matchen. Allt talar för att det blir knalltajt även ikväll. Bofors trivs ganska bra ner i Skåne och säljer sig nog duktigt dyrt idag. Jag tror ändå att Malmö vinner med uddamålet. Spelar man då på handikapp Bofors +1 med oavgjort som resultat så får man det finfina oddset på 6.35. Det är taget!

Excelsior-Maastricht 1 till 1.66 på Betfair
Laget med det absolut coolaste namnet, Excelsior, tar emot Maastricht. Hemmalaget är redan klara för play-off (fråga mig inte hur det där funkar) men jag tror dom kan fortsätta den fina formen. Urstarka hemma är man och man vräker in mål. Maastrich släpper in mängder av mål och idag saknar man hur mycket folk som helst efter vad jag läst.

AB spel hittar du här.