Jättelördag med MrBet

Mainz-Bochum 1 till 2.10 på NordicBet
Mainz vinner alltid hemma mot Bochum. Mainz är ett finfint hemmalag. Bochum sådär på bortaplan. Vinsten senast mot Hoffenheim är inget att imponeras över. Några skador i Mainz men över två gånger pengar är det värde i.

Cardiff-Barnsley 1 till 1.75 på NordicBet
Det är lustigt med lag i Championship. Det är ju världens tuffaste serie. Alla kan slå alla och det är sällan ett lag går mållöst från en match. Men sen kommer vissa lag in i en superform. Vi har sett det med Nottingham, WBA och nu Cardiff. Cardiffs två förluster på senaste tio matcherna kom mot Newcastle och Chelsea. Annars vinner man. Barnsley har på sistone tuggat sig uppåt i tabellen men är i grunden ett sämre lag än Cardiff.

Mallorca-Sevilla 1 till 2.52 på NordicBet
Nämen va är detta? 2,5 gånger pengarna på säsongens bästa hemmalag? Mot ett lag som bara ligger en placering före i ligan? Sevilla har tre raka förluster borta, ett gäng gubbar borta (bland andra Kanouté). Senaste säsongerna har Mallis haft svårt för Sevilla, men det har också varit säsonger då Mallis överlag har haft ett sämre lag.

Köln-Stuttgart 1 DNB till 2.10 på NordicBet (det var fanken vad NordicBet låg högt idag!)
Stuttgart har Barcelona på tisdag. Och så ligger man fastrotade i mitten av tabellen. Ska mycket till om man ska ta en plats i Europa nästa år. Köln behöver poängen och är mer motiverade i ligaspelet. Stuttgart har gjort det bra efter vinteruppehållet men jag tror fokus är på Barcelona. Pengarna tillbaka på oavgjort.

Nottingham-Middlesbrough 1 till 2.00 på Betfair
Forests jättesvit är slut. Men på hemmaplan förlorar man ingenting. Stackars Middlesbrough är håglösa, sega, trötta. Inte roliga nånstans. Boro rent dåliga borta. Detta tar Nottingham. Och får man två gånger degen så… Jajemen!

AB speltips 1, 2, 3, 4.