Helengelskt lördagsspel

Bolton-Fulham 1 till 2.20 på NordicBet
MrBet såg Bolton live borta mot Liverpool förra lördagen. Man var helt ok i första halvlek men orkade inte hålla emot Liverpool över 90 minuter. Kunde dock lika gärna ha stått 2-0 till Bolton efter 45 minuter. Nye managern Owen Coyle har väl inte inneburit någon jätteinjektion för laget men det känns ändå som att man kan vara på gång. Fulhams vinster kommer i princip bara på hemmaplan. Oerhört spattiga på bortaplan.

Sunderland-Wigan 1 till 2.05 på NordicBet
Synd att påstå att något av dessa lag imponerar. Lika dålig form. Placering precis bredvid varandra i tabellen. Wigan har dock sett otroligt trötta och håglösa ut på sistone och Sunderland snubblar in minst ett mål. Värde i oddset över dubbla degen.

Stryktipsförslag från AB här. “Dagens bästa spel” här.