Blandade söndagsspel med MrBet

Cagliari-Bari 1 till 2.00 på Betway
Bari hemma är ett monster. Bari borta är en nyfödd kattunge. Som natt och dag. Cagliari riktigt tunga hemma. Senaste hemmaförlusten kom i början på oktober. Bari har å andra sidan inte vunnit borta sen oktober. Två gånger degen på ett urstarkt hemmalag mot ett uselt bortalag. Taget utan att blinka!

Chievo-Siena 1 till 1.80 på Betsson
Siena är bara sämst och när man idag dessutom saknar målskytten Maccarone och försvarsklippan (!) Brandao så talar ingenting för bortalaget. Chievo skrämmer man inte små barn med men man är ett skapligt hemmalag och i ganska fin form. 1.80 är bra betalt.

Fulham-Notts Co HT/FT till 2.24 på Betfair
Oddset på den raka ettan är för lågt (kring 1.40) så vad gör vi? Jo vi kör Fulham HT/FT, alltså att Fulham leder i halvtid och också vinner matchen. MrBet har spelat Fulham på hemmaplan ett otal gånger den här säsongen, med finfint resultat. Man är urstarka hemma! Roy Hodgson har skapat ett monster. Ett monster som långsamt och metodiskt gnager sig igenom vilket lag som helst. Hangeland sätter stopp för alla kontringar och anfall. Zamora springer sönder försvaret och Murphy skickar in bollar bakom backlinjen. Notts Co räcker inte till idag.

AB spel hittar du här.