Newcastle och Australian Open

Newcastle-West Bromwich till 2.05 på Betway
Är det bara jag eller spelar Newcastle typ alltid på måndagar? Känns som det har varit så i flera år. Reken grundas på att Newcastle är så j-la bra hemma att det är löjligt. Vinner nästan allt och släpper inte in mål. Visst, Det är en seriefinal det här och WBA är riktigt stabila borta. Inga jättelag man mött på sistone men 4-2-0 senaste sex borta är bra. Spelar dock ingen roll idag!

Dellaqua-Yakimova Spela Dellaqua till 2,05 på Expekt
Äntligen har tennissäsongen dragit igång på riktigt! Australian Open inleddes i natt. Till natten mellan måndag och tisdag har jag ett fint drag på hemmahoppet Casey Dellaqua mot Yakimova. Dellaqua har varit skadad ett tag men har kommit igång fint efter sitt uppehåll. Yakimova däremot har spelat riktigt uselt i januari. Håglöst. Kraftlöst.

Inga jätterekar att tala om på AB spel.