Grym spellördag

Nottingham-Reading 1 till 1,70 på Betsson
Readings heroiska insats mot Liverpool i FA-cupen i veckan firades nog rätt ordentligt. Dessutom har det blivit väldigt många tuffar matcher på sistone. Nottingham toppar formtabellen i Championship och spelar oerhört bra för tillfället. Framför allt släpper man inte in några mål. Två insläppta på senaste åtta matcherna! Readings form i Championship är minst sagt svajig.

Bari-Inter Spela Bari +1 till 1,90 på Expekt
Bari hemma är ingen lätt uppgift, inte ens för suveränerna från Milano. Inter är bäst i Serie A på bortaplan men det brukar inte vara några imponerande matcher. Gnetspel kan man till och med kalla det. Bari har vunnit de senaste fem hemmamatcherna. Med en boll redan inne från matchstart så borde spelet sitta.

Barcelona-Sevilla Spela Sevilla +1,5 till 3,50 på NordicBet
Lagen har precis mötts i Copa del Rey (spanska cupen). Då vann Sevilla på Camp Nou och Barcelona i Sevilla. Sevilla gick vidare. Barcelona har haft lite trubbel med målgörandet på sistone. Försvaret håller tätt men Zlatan och company på topp är iskalla. Sevilla saknar Kanouté (spelar i afrikanska mästerskapen) och Luis Fabiano, men man kan göra mål ändå. Sevilla förlorar inte med mer än ett mål (om dom nu förlorar!).

Aftonbladets livespel för lördagen hittar du här. Den gamle räven Bosse Petersson har tittat ut från under en sten och ger sina tips här. Sandebäck tror på Barcelona med handikappspel.