Tunga lördagsrekar från Mr Bet

Sunderland-Arsenal 1 till 6.20 på Betfair eller boka Arsenal på Betfair
Först kände jag att det här var månadens avslag – ett spel på Arsenal alltså. Sen kändes det mer som att det fanns ett grymt värde i att spela mot Arsenal. Innan landskampsuppehållet var Arsenal i hysterisk form, men den behöver inte sitta i nu. Dessutom har flera spelare varit in action under veckan. Dessutom är Robin van Persie borta. Sunderland hemma är tunga att möta och man har gjort 15 mål hittills. Saknar Jones på topp och förstemålvakten Gordon. Oddsen för Sunderland är dock alldeles för bra för att missas!

Brighton-Leeds Över 2,5 till 2.00 på Betway (över 3,5 mål kan också spelas)
Halvdåliga Brighton möter ett Leeds som ångar fram. Leeds har 4-0 i båda senaste matcherna. Brighton med ny manager har spottat upp sig och börjat pytsa in baljor. Leeds kan ensamma göra minst 3 mål i den här matchen, och med lite hjälp av hemmalaget kan det gå ännu lättare.

Spelar också Stuttgart och Reading.

Liverpool-Manchester City rör jag inte. Uppehållet har nog gjort gott för Liverpool, men kring 1.90 är inte spelvärt. Får se vad som kommer fram under dagen.

Northug kommer vinna det mesta i år. Han verkar ha växt in i världsstjärnekostymen. Northug tar H2H mot Angerer idag.

Årets löjligaste grej: Henry säger “spela om matchen”. Ingen fotbollsmatch har någonsin spelats om för en sån grej. Eller? En annan grej kopplad till Henry – Barca – flera spelare kan ha influensasymptom. Talar det för Bilbao? Tror inte det.

Ni som följer Mr Bet vet att Robin Söderling är en favorit. Nu är han i ATP-slutspelet och även om det var på ett bananskal så är det fantastiskt! Kan bli en rek på Söderling framöver. Minns när Magnus Larsson plockade hem hela skiten nån gång på 1990-talet. Det var stort.

Roy Keane var hård som spelare men man kan undra om han inte är ännu hårdare som tränare…