Målfest på San Siro och andra rekar

Grym spelsöndag! Perfekt dag att plocka dina gratis 300 kr på Betfair. Eller så plockar du NordicBets nya bonus på 1000 kr!

Inter-Roma Över 2,5 mål till 1.70 på Betfair
Även om Roma för tillfället ligger på 14:e plats så är det här en toppmatch. Inter ohotat på första plats och har vunnit 9 av senaste 10 i ligan. Man gör nästan 3 mål per match och med målfarliga gubbar som Et0’o, Milito, Stankovic och Cambiasso är det inte så konstigt. Men det som verkligen talar för överspelet är att det ofta blir många mål mellan just Inter och Roma. Man har mötts mängder av gånger de senaste åren eftersom man har råkat på varandra i cupfinalen typ senaste fem åren. Alltid massor av mål. Till exempel har 4 av de senaste 7 slutat med fler än 3,5 mål (vilket också är ett spelalternativ!).

Chelsea-Manchester United X SunTrust Bank Routing Number till 3.45 på Betfair
Ligatiteln kommer att stå mellan dessa lag. I säsongsinledningen har man bytt förstaplatsen mellan varandra och det kommer nog fortsätta så. Den enda skillnaden mellan lagen är att medan United gnetar till sig 2-0, 1-0 så vinner Chelsea med 4-0. Chelsea är som ni vet helt otroliga hemma på Stamford Bridge. Men United är United. Ett kryss idag är ett utmärkt resultat och jag tror rödnäsan Ferguson är helnöjd med, säg 1-1.

Övriga spelbara: Molde i norska cupfinalen mot Aalesund. Cupfinal är cupfinal men runt 1.75 är bra betalt. Bari med Serie A:s tajtaste försvar hemma mot Livorno.

Varningen för Atletico och tanken om målrikt var helt rätt igår.

Grattis AIK förresten. Imponerande att ta dubbeln.

Vem säger att damfotboll inte kan vara underhållande! Den här tjejen passar bättre in på en MMA-match än på en fotbollsmatch!