Mål i Genoa och Stoke vinner

Genoa-Inter Över 2,5 mål till 2.02 på Betfair
Genoa har gjort 9 mål på 3 hemmamatcher, Inter 6 mål på 3 bortamatcher. Det finns gott om målfarlighet i båda lagen. Tycker att överspelet ser gjutet ut!

Montpellier-St Etienne 1 eller 1x (raka ettan finns till 2.15 på Expekt
St Etienne är ett sånt där skönt franskt lag som är finfina på hemmaplan men fullständigt bedrövliga på bortaplan. Montpellier är en stor överraskning i år och kan gott ligga topp 5 när säsongen summeras.

Stoke-West Ham 1 till 2.32 på Betfair
Stoke på hemmaplan är en maktfaktor. Dom ger verkligen allt inför de egna fansen. Senaste matcherna mot Chelsea och United är inget att säga någonting om. West Ham imponerar inte och det är frågan om man inte åker ur i år. Scott Parker avstängd.

Avslag: Barcelona borta mot Valencia. Okej att Valencia saknar ett par gubbar och att Barcelona ser hur starka ut som helst. Men det är på glödheta Mestalla matchen spelas och vi vet att Valencia har oerhörda kvaliteter när dom vill visa det. 1.75 på Barcelona är otroligt dåligt betalt. Då är det mer värde i raka ettan på Valencia till 5.00 på Betfair.

Att tennisspelare är lite galna är väl ingen nyhet, men Robert Lindstedt är inte bara lite crazy – han är skönt vrickad!

Det är väl ingen som har missat att Honduras gått till VM? Lyssna på den här kommentatorn och njut!