Sunderland och Leverkusen

Sunderland har börjat säsongen lovande och det går inte ens tio minuter innan stekhete Bent gör mål. Ett miljöombyte kan göra gott! Mot Chelsea i veckan fanns inget att göra riktigt, men idag mot ett ständigt halvpissigt Blackburn blir det tre pinnar! 2.3o på Betfair.

Hela världen kommer skrika Arsenal idag. Ok, får väl stämma in i kören då. Bätte än bankränta. Arsenal -1 till 1.60 på Betway.

I Bundesliga har Leverkusen toppchans borta mot Freiburg. 2.18 på Betfair.

Glenn Strömberg tippar Serie A.

1. Inter
2. Juventus
3. Milan
4. Roma
5. Fiorentina

Inte helt fel ute för en gångs skull Glenn! Jag har tidigare skrivit att ett spel på både Inter och Juventus som segrare i Serie A är det bästa spelet. Milan, med en medelålder på 64 år har ingen chans och Roma saknar jämnheten att stå där som segrare i maj.

Caster kvinna eller man? Vem bryr sig. Alla är tvärdopade i friidrotten ändå ju.

Travtipsen hittar du här.

Inga kommentarer