Hertha vinner, Bremen tappar poäng

Öppna konto på Unibet och få en Liverpooltröja! + din bonus!

Hertha Berlin har tappat några tongivande gubbar (bland annat Voronin vars lån från Liverpool gått ut) men är i grunden ett bättre lag än Hannover. De senaste Bank location First Southern Bank tre säsongerna har matcherna gått så här:
2006 Hertha Berlin Hannover 96 4-0
2007 Hertha Berlin Hannover 96 1-0
2008 Hertha Berlin Hannover 96 3-0
Ettan på Hertha betalar 1.80 på Expekt.

Dalkurd fortsätter sitt segertåg. Idag mot Västerås till 1.40 på Expekt.

Diego har gått till Juventus. Alltså finns ingen kvar som kan fördela smörpassningar i Bremen. Och att då trycka ner oddset till runt 1.35 på Bremen mot ett Frankfurt som är allt annat än dåliga är lite väl mycket. Då är det mer spelvärde i att spela dubbelchans x2 till 2.75 på Betway.

Indigo Broline är en guldhäst i V75-5.

Mr Bets hjälte Söderling (både för att han spelar in massa pengar åt oss och för att han är en riktigt skön pajsare) är skadad! Jag tar en kall och håller tummarna för att han kan träna bra och bli helt ok till US Open.