Live stream har funnits i ganska många år nu så det är egentligen ingen nyhet. Streamingtjänsterna förbättras och förfinas dock hela tiden och det är milsvid skillnad i kvaliteten på en stream idag och en stream för några år sedan.

Det finns ett antal spelbolag som sänder sportevenemang via live stream. De två som har det absolut största utbudet av live stream är Unibet och Bet365. Konkurrenterna kommer faktiskt inte i närheten. Vilken av just dessa två som är bäst är nog en smaksak. Skillnaderna är inte stora. Du har ungefär 20 000 event per år att ta del av hos både Unibet och Bet365. Dessutom erbjuder båda dessa aktörer live streaming i mobilen.

 

Bet365

Bet365 live streamklicka här för att betta och komma till streamingen
Världens största spelbolag ska självklart ha världens bästa streaming. Bet365 sänder en fullständigt bisarr mängd matcher via live streaming varje år. Du hittar tjänsten i menyn längst upp på sidan. Notera att du måste ha gjort en insättning till ditt spelkonto någon gång för att kunna ta del av gratis streaming. Regler och villkor gäller för tjänsten – se längre ned på sidan för detaljer.

Bet365 sänder bland annat
Ligue 1
La Liga
ATP-tennis
NBA basket
Serie A
Holländsk fotboll
… och mycket mer …

 

Unibet

Unibet live stream

klicka här för att betta och komma till streamingen
Unibets live streaming-tjänst hittar du genom att gå till Odds – Livebetting och sedan välja Unibet TV. Givetvis kan du också kika igenom listan över aktuella livespel och leta efter en TV-symbol. Om du är inloggad och någon gång har gjort en insättning till ditt spelkonto är det bara att streama vad du vill.

Hos Unibet kan du bland annat se
La Liga
Ligue 1
Serie A
NBA basket
ATP-tennis

Live stream fotboll

Fotboll är världens största sport och det är självklart fotboll som är i fokus i utbudet av live stream av sport hos spelbolagen. En del spelbolag har ett begränsat utbud medan andra sänder det mesta från alla de stora ligorna. Premier League kan du tyvärr aldrig se hos spelbolagen. Inte heller Bundesliga.

* VIKTIGT MEDDELANDE – MrBet.nu, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000 evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådana evenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinner dig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner. Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemang via livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var ditt land är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter till bet365 hittar du genom att klicka här och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

Dela!