Tennis Falla PimPim Johansson

tennis speltipsLive stream här!
Spel: Joachim Johansson till 1.68
Spelbar ner till: 1.66
Spelstopp: 18:30 tisdag
Retur för PimPim Johansson på de stora scenerna. Han har fått ett wildcard till Stockholm Open och möter nu Alejandro Falla. PimPim har inte spelat någon internationell tävling sedan 2011 så varför spela honom här? Jo, han har självklart hållit igång trots att han har pensionerat sig från elittennisen och rapporterna talar om att han har tränat hårt de senaste månaderna. Med hemmapubliken i ryggen (det kommer att vara tryck!) kommer han att prestera bra. Falla spelar inte alls bra för tillfället och matta inomhus är inte direkt hans styrka. PimPims servar kommer vina till höger och vänster om Falla och det blir extremt svårt för honom att bryta PimPims serv. Hade matchen spelats på grus en solig vårdag hade Falla tagit hand om PimPim i två raka. Raka motsatsen kommer att gälla ikväll.

Spela till högst odds på:

Dela!