Sönderjyske OB

Spel: OB 0 till 2.10
Spelbar ner till: 2.00
Spelstopp: 19:00 måndag
Hemmalaget har utsetts till favoriter enligt oddsen. Det är vi kanske inte helt eniga i. Visst, man har hemmaplan och även om man ligger sist i tabellen är det bara tre poäng upp till Odense. Formen är dock helt katastrofal hos hemmalaget. Efter segern mot Nordsjälland, som för övrigt också går uselt, har man förlorat i cupen mot Fredericia, åkt på storstryk mot Esbjerg och förlorat mot FCK och det är inte mycket som fungerar över huvud taget.

OB har på de senaste två matcherna spelat 1-1 mot de överlägsna serieledarna Midtjylland och vunnit med 3-1 borta mot fullt kapabla Esbjerg. Imponerande och vi tror nog att man kan ta minst en pinne borta mot Sönderjyske.  När det gäller skador och liknande så menar vi att det är dött lopp.

Spela till högst odds på:

Dela!