Live stream VM-kval

Du har väl inte missat att det finns en hel del godbitar att se fram emot fredag och framåt? Det ska spelas en hel rad VM-kvalmatcher. Sverige ska försöka ta de sista stegen mot seger i kvalgruppen, eller i sämsta fall en andraplats. Sveriges match ser du på vanlig TV.

Om du inte nöjer dig med Sveriges match har du andra förhoppningsvis sevärda och spännande matcher att ta del av. Ett smidigt sätt att se matcherna är att skaffa ett spelkonto hos Bet365 och sedan streama matcherna direkt på datorn. Bet365 (klicka här för erbjudande) streamar hundratals matcher varje vecka, från alla tänkbara sporter, och man är riktigt grymma på fotboll med bland annat La Liga, Serie A och franska Ligue 1.

Fredag 11 oktober visar Bet365 ett gäng matcher i VM-kvalet. Under eftermiddagen, kvällen och natten kan du se följande:

Ukraina-Polen
Holland-Ungern
Portugal-Israel
Spanien-Vitryssland
USA-Jamaica

Vilken eller vilka matcher väljer du? Klicka här för att gå till Bet365 och se matcherna live på din dator. Notera att du måste ha ett spelkonto som du har gjort en insättning till. Det räcker dock med 100 kr. Du får också en bonus på 100% på din insättning.

Dela!