Gratis live stream US Open

us open live streamÅrets sista Grand Slam går av stapeln på Flushing Meadows i New York mellan 26 augusti och 9 september. Nytt för i år är att du kan se all action från hela sex av banorna direkt i din dator.

Se live stream US Openklicka här för att komma till Bet365. Det enda som krävs är ett spelkonto och minst en krona på kontot.

Andy Murray och Serena Williams är titelförsvarare. Murray kommer från en förlust i kvarten i Cincinnati vilket gjorde att han ramlade ner på tredjeplatsen på världsrankingen. Vill det sig illa i lottningen och i de första omgångarna kan det bli så att han måste möta både Djokovic och Nadal för att lyckas knipa titeln.

Nadal har spelat oerhört bra på hardcourt sedan han rök i första omgången i Wimbledon. Djokovic ska väl ses som favoriten. Federer då? Han är ju en klasspelare och man ska aldrig räkna bort åldermannen.

Dela!