Speltips Heerenveen AZ Alkmaar

Spel: Heerenveen -0.25 till 2.15 på Bet365
Spelbar ner till: 2.07
Spelstopp: 20:00 fredag
Formlaget Heerenveen saknar Djuricic, men har i övrigt i princip fullt manskap. Radar upp segrar och nådde 1-1 borta mot Ajax förra veckan. Med tre poäng här säkrar man en plats i play off-spelet om platser i Europa, vilket var målet inför säsongen.

AZ har skrapat ihop tillräckligt med poäng för att hålla sig kvar i serien efter en säsong som har varit en besvikelse. Ett gäng gubbar borta här och man kan väl i ärlighetens namn säga att kvaliteten i laget (förutom måltjuven Altidore) är begränsad. Att AZ tvålade till Utrecht med hela 6-0 för två veckor sedan struntar vi i. Utrecht fick nämligen två spelare utvisade tidigt i matchen.

Hemma på Abe Lenstra i brukar Heerenveen spela en frejdig fotboll och vi tror att offensivlustan kommer att straffa AZ.

Dela!