Speltips Manchester United Real Madrid

tips champions leagueSpel: Över 12 hörnor till 2.38 på WillHill
Spelbar ner till: 2.25
Spelstopp: 20:45 tisdag

Har du inte provat Bet365 än så har du ett utmärkt tillfälle idag. Du får nämligen 250 kr i riskfritt livespel. Klicka här för att läsa mer.

Intressant att Real Madrid står så lågt som 2.10 på vissa av spelbolagen på nätet. Det är alltså mot Manchester United, på Old Trafford. Vi ser absolut inget värde i ett spel på Real Madrid, men tyvärr hittar vi inte tillräckligt höga odds på Manchester United heller. Med upp mot 3.80 på United måste vi dock gå in med polletterna.

Mest intressant är ett spel på antalet hörnor. På Santiago Bernabéu blev det 20 hörnor. Dock var förutsättningarna för det utmärkta, i och med att United gjorde mål tidigt, men ändå – 20 hörnor är en hel massa hörnor. Nu är linan satt vid 11,5-12 hörnor. Bäst värde är det i ett spel på över 12 hörnor (alltså 13 eller fler). Real Madrid måste göra mål. Gör United mål först måste Real framåt ännu mer. Gör Real mål först måste United fram. Ja, ni ser ju att det finns möjligheter till press mot åtminstone något av målen.

Dela!