Speltips tennis Dolgopolov Nishikori

Spel: Dolgopolov till 2.20 på Bet365
Spelbar ner till: 2.12
Spelstopp: 00:00 mellan torsdag och fredag
Då tar vi första spelet för 2013. ATP Brisbane. En match mellan två ganska jämna lirare. Dolgo har i vår mening en högre klass än Nishikori. Japanen har visserligen varit mycket skadad de senaste säsongerna, men vi tycker ändå att han saknar en hel del för att bli en toppspelare. Han lever fortfarande på en viss hype. Det ser man ofta på oddsen som nästan alltid är för låga (i vår mening). Här i Brisbane har Nishikori dock spelat riktigt bra. Det har Dolgopolov också gjort. Eftersom vi ser dennam match-up som riktigt jämn och tajt så ser vi ingen riktig anledning till att Nishikori ska spelas så lågt som 1.60 på vissa spelbolag. Vi tar Dolgopolov till 2.20.

Dela!