Speltips Australian Open Sharapova Venus Williams

australian open speltipsSpel: Williams +4.5 gem till 2.05 på Bwin
Spelbar ner till: 2.00
Spelstopp: 08:00 fredag morgon

Se matchen via live stream genom Bet365! Perfekt att börja fredagen med en toppmatch.

Äntligen börjar det hetta till lite i Australian Open. Vi har en hyperintressant match-up mellan Maria Sharapova och Venus Williams. Sharapova har piskat sina två första motståndare med 6-0, 6-0, men ärligt talat så är det inga jättenamn hon har mött. Williams är i gott slag, även om man kanske inte kan säga att hon har mött några dunderstjärnor varken här i Melbourne eller i turneringarna innan. Sharapova ska vara storfavorit i den här fajten, det har vi inga dubier om. Dock är hon kanske lite väl nedspelad. Williams är inte Sharapovas favoritmotståndare. Hon har det svårt med Williams monsterservar och när Sharapova tvingas slå sin klippt odugliga andraserve kommer hon att bäva för amerikanskans returer. Vi ser goda chanser för Williams att plocka en hel del gem i den här matchen, inte minst i egen serve. För att spelet ska gå in räcker det med till exempel 6-4, 6-4 till ryskan och det är inte helt omöjligt.

Dela!