Speltips Champions League Milan Malaga

champions leagueSpel: Milan -0.25 till 1.84 på Ladbrokes
Spelbar ner till: 1.80
Spelstopp: 20:45 tisdag
Malaga har gått fram som en ångvält i gruppspelet hittills, medan Milan inte har gått lika bra. I förra mötet i Malaga vann hemmalaget med 1-0. Då mådde inte Milan jättebra och Malaga var ordentligt i form. Nu är förhållandena de motsatta. Milan har fått igång spelet i ligan, där Bojan, El Shaarawy och Montolivo har haft lekstuga de senaste veckorna. Malaga, som alltid verkar vara i en mindre ekonomisk kris för tillfället, förlorade hemma mot Rayo Vallecano i helgen. Milan är ett av de allra bästa lagen i Champions League. Det spelar liksom ingen roll vad som händer i klubben. När det vankas CL så höjer sig spelarna minst ett snäpp. Här mot Malaga tror vi att Milan har en god vinstchans. Vi tar dock ett litet handikapp på hemmasegern.

Dela!