Första omgången av Premier League

premier leagueDå var det äntligen dags! Den första omgången av Premier League säsongen 2012/13 inleds idag lördag. Det finns alla möjligheter att den här säsongen kan bli ännu jämnare och ännu mer spännande än säsongen 2011/12. Förmodligen kommer väl inte serien att avgöras på stopptid i den sista matchen, som i våras, men det blir nog tajt ända in i maj.

Manchester City är favoriter enligt spelbolagen och det är väl naturligt. Som god tvåa kommer Manchester United. Därefter är det Chelsea och Arsenal som förväntas ta tredjeplatsen respektive fjärdeplatsen. Oddssättarna verkar sedan inte tro att varken Liverpool, Tottenham eller Newcastle ska ha någon större chans att blanda sig i toppstriden. Vad MrBet tror? Tja, ett spel på Chelsea som topp 3 är det spel vi hittar bäst värde i. Med sina nyförvärv kommer Chelsea inte att göra ytterligare en fiaskosäsong i Premier League.

Här är hela den första omgången i Premier League säsongen 2012/13.
Lördag 16:00
West Ham-Aston Villa
QPR-Swansea
West Bromwich-Liverpool
Reading-Stoke
Fulham-Norwich
Arsenal-Sunderland

Lördag 18:30
Newcastle-Tottenham

Söndag 14:30
Wigan-Chelsea

Söndag 17:00
Manchester City-Southampton

Måndag 21:00
Everton-Manchester United

Riskfritt spel på Premier League

Om du vill sparka igång säsongen på bästa möjliga sätt kan du gå till Betsafe och utnyttja ett erbjudande om 100 kronor gratis spel på den första omgången av Premier League. Klicka här för att ta del av erbjudandet.

Dela!