Speltips OS bordtennis

Spel: Gacina vinner mot Shibaev till 2.40 på NordicBet
Spelbar ner till: 2.30
Spelstopp: 13:00 måndag
Nämen, vad är detta, ytterligare ett speltips på bordtennis? Jajamen. Igår spelade vi Gacina mot Jörgen Persson. Det blev en promenadseger för kroaten. Vi hade ett frågetecken kring hur Gacina skulle agera med den levande legenden, men har var iskall och styrde spelet från första slaget. Det var nästan som att det var Jörgen Persson som hade nerverna i den här matchen, inte kroaten. Nu tar sig Gacina an ryssen Shibaev. Shibaev är rankad som 29:a i världen och är på pappret bättre än kroaten. Shibaev har även haft en bra säsong hittills. Dock har Gacina ett övertag med 2-0 i matcher över ryssen. I bordtennis är inbördes möten extremt viktigt. En på pappret lite sämre spelare kan ha stora vinstchanser mot en bättre spelare om han har ett psykologiskt övertag. Alldeles oavsett tycker vi att 2.40 är lite för högt för Gacina, så vi spelar utan att blinka.

Dela!