Riskfritt livespel på Spanien Italien

Fotbolls-EM bonusSöndag klockan 18:00 möts Spanien och Italien på PGE Arena i Gdansk, Polen. Det är ett riktigt tungviktsmöte som vi naturligtvis firar med ett riktigt bra erbjudande.

För att ta del av erbjudandet måste du vara medlem här. Det tar bara någon minut att bli medlem så det är snabbt överstökat. Sedan ska du lägga ett valfritt spel på matchen (till exempel slutresultat eller över/under 2.5 mål). När matchen sedan startar går du in på livebetting-tjänsten och lägger ett till spel, på vad du vill. Om du förlorar det första spelet får du tillbaka insatsen för det. Vinner du ett av eller båda spelen behåller du givetvis vinsterna.

Du har dessutom möjlighet att få en bonus på 100 procent upp till 1000 kronor. Det räcker att du gör en insättning på minst 100 kronor för att få bonusen. 100 kronor in betyder alltså 200 kronor i spelkassan. Har du en smartphone kan du även få en bonus på 500 kronor när du börjar spela i mobilen.

Hur är då formen på de båda lagen? Well, Spanien har vunnit sina fyra senaste matcher och bara släppt in ett mål. Venezuela (5-0), Serbien (2-0), Sydkorea (4-1), Kina (1-0). Italien å andra sidan går inte direkt jättebra. I november vann man mot Polen borta med 2-0. Sedan har det blivit förluster mot Uruguay (0-1), USA (0-1) och Ryssland (0-3). Det ser alltså inte helt lysande ut, men det är skillnad på träningslandskamper och tävlingsmatcher. Allt kan hända i EM, särskilt i första matchen, men visst ska Spanien vara stora favoriter.

Dela!
    Inga kommentarer