Speltips Franska Öppna Djokovic-Starace

Roland GarrosSpel: Starace +10.5 till 2.10 på Bwin
Spelbar ner till: 2.05
Spelstopp: 14:00 måndag (kommer förmodligen spelas något senare)
Franska Öppna. Förstaseedade Djokovic går in mot Potito Starace. Visst kommer han att vinna men Starace kommer att kämpa så han spottar blod. Starace är en klart hygglig grusspelare och Djokovic tar sällan hem seten i de första omgångarna i Grand Slam-sammanhang med 6-0. För att spelet ska gå in får vi sikta på setsiffrorsom 6-3, 6-3, 6-2. Med en ganska bra serve och ett stabilt grusspel ska väl Starace kunna hålla serven ganska ofta. Knappt värde, men vi hittar inget annat roligt i dagens tennis. Oddset på Djokovic är ganska roligt förresten (1.01). Matchen ser du givetvis på live stream här.

Dela!
    Inga kommentarer