Speltips Sporting Gijon Levante

Speltips: Levante DNB till 2.10 på Bet365
Spelbar ner till:
Spelstopp: 20:00 onsdag (matchen ser du live på Expekt)
Det blir Segunda för Sporting från Gijon nästa säsong. Laget befinner sig i fritt fall och till och med tränaren har sagt att loppet är kört. Det kan man tycka är lite märkligt. Det är ändå sju matcher kvar att spela, men tränaren har väl skäl att agera som han gör. Vi spelade Levante DNB för någon vecka sedan i derbyt mot Valencia. Det spelet satt fint och när vi nu får nästan samma odds på Levante mot ligans sämsta lag är det ju inget att snacka om. In med polletterna. Levante har nämligen häng på tredjeplatsen! Vem hade kunnat tro det när säsongen inleddes i augusti. Det är bara två poäng upp till Malaga på tredjeplatsen. Levante har allt att spela för här. Att Sporting är ett lag som bjuder på ganska stora fina ytor för motståndarna att utnyttja är mumma för det offensiva Levante. Men, risken att Sporting går för att gneta sönder matchen för att ta en pinne finns fortfarande där. Vi kör DNB/Asian 0 på Levante.

Dela!
    Inga kommentarer