Jätteodds på Feliciano Lopez i ATP-tennisen

Speltips: Feliciano Lopez vinner mot Stanislas Wawrinka till 2.62 på SportingBet
Spelbar ner till: 2.40
Spelstopp: 15:00 tisdag (matchen live på Bet365)
Hmm, vad har hänt med oddssättningen inför den här fajten i Monte Carlos ATP? Wawrinka, nummer 26 på världsrankingen, är tydligen stor favorit mot Feliciano Lopez (nummer 16 på rankingen). Förutsättningarna är att Lopez gjorde en mycket bra insats i Houston förra veckan på grus och att Wawrinka gjort en helt klart godkänd grussäsong så här långt. Både Lopez och Wawrinka är hyfsat kompletta spelare. Lopez är dock den som har det största vapnet i sin extrema serve. Han servar hårt. Men det som gör Lopez så jobbig att möta är att att han sätter bollarna precis på linjerna. Wawrinka, något seg i sidled, kommer att ha svårt att få tag i Lopez serve. Det som talar mot Lopez är att gruset i Monte Carlo är ganska mjukt och segt. Finns ändå ingen anledning att Lopez ska stå i ett odds så högt som 2.62.

Dela!
    Inga kommentarer