Speltips ATP Tennis Matosevic Gulbis

Spel: Matosevic tar set till 1.72 på Bwin och Matosevic vinner till 3.14 på Betfair
Spelbar ner till: 1.65 respektive 2.90
Spelstopp: 17:00 fredag
Månadens överodds nummer ett hittar vi redan andra dagen in i februari! Vad är det då som säger att Matosevic ska ha en bra chans mot Gulbis och att oddsen är tillräckligt bra? Jo, Matosevic går fram som en ångvält nuförtiden. För de flesta är den 26-årige australiensaren okänd, men för oss som har koll på världstennisen har Matosevic länge varit en lovande spelare. Kanske är han på gång att få sitt riktiga break? Han kvalade in till ATP Delray Beach ganska enkelt. Veckan innan plockade han hem en Challengerturnering hemma i Australien. I Delray Beach har han piskat storspelaren (i flera bemärkelser) Ivo Karlovic i två raka och Bogomolov. 6-3, 6-4 mot servekanonjären Karlovic är ingen dålig skalp.

Ernest Gulbis är en gåta. Ibland gör han jättebra matcher och kan skaka topp 10-spelare. Andra dagar blir han nollad av ungdomsspelare. Gulbis är inte en spelare man håller i handen när det blåser. Lynnig är det minsta man kan säga. Hittills under året han han underpresterat. Han vann dock sist i Delray Beach mot Falla, vilket kan ses som ett fall framåt.

Dela!