Live stream Juventus Inter

Live stream Juventus Inter i den 29:e omgången av Serie A ser du här eller här helt gratis och med lysande kvalitet.

Juventus tar emot Inter i vad som brukar kallas Derby d’Italia. Namnet myntades på 1960-talet då Juventus och Inter var de stora kombattanterna i den italienska fotbollen. Namnet har hängt kvar sedan dess. Rivaliteten mellan de båda klubbarna är enorm. Det märks inte minst när någon spelare gör den förbjudna övergången. Zlatans transfer från Juve till Inter var inte populär bland Juvefansen. Cannavaros övergång från Inter till Juventus sågs inte med blida ögon av interfansen. De här matcherna brukar pratas upp i veckor. Den här gången är inget undantag. Dock är förutsättningarna den här gången lite annorlunda.

Inter är inne i en tråkig period som inte verkar ta slut. Efter segern över Lazio i januari är resultatraden 2-3-7 i alla turneringar. Man lyckades faktiskt inte göra mål i fem matcher i rad. Ett historiskt bottennapp. Nu verkar dock Inter vara lite på gång. Det måste man vara. Annars ryker till och med platsen till Europa League.

Juventus vägrar förlora, men samtidigt spelar man alldeles för många oavgjorda matcher. I Serie A har man 14-14-0 i tabellrad. Alla dessa oavgjorda matcher har gjort att Milan har gjort ett litet ryck i toppen. Senast blev det just 2-2 mot Milan. Innan dess tvålade man till ärkerivalerna Fiorentina borta med 5-0.

Senast lagen möttes var i Serie A i september då Juventus tog med sig alla tre poäng från Guiseppe Meazza. Alla tre mål kom i första halvlek. Marchisio och Vucinic nätade för Juve medan Maicon målade för Inter. Juventus vann även det senaste mötet i Torino. Då blev det 1-0 i februari 2011 efter mål av Matri.

 

Dela!
    Inga kommentarer