Speltips Blackpool West Ham Championship

Spel: Blackpool Draw no Bet till 1.73 på Bet365
Spelbar ner till: 1.70
Spelstopp: 21:00 tisdag
Okej att West Ham har chansen att ta förstaplatsen i tabellen om man vinner över Blackpool, men det skiljer bara fem poäng mellan lagen. I Championship är det ingenting. West Ham saknar pådrivaren och kreatören Nolan, Diop och Matt Taylor. För Blackpool saknas egentligen bara Gary Taylor-Fletcher. Han har gjort sju mål under säsongen, men eftersom Blackpool har mäktat med 45 mål, om man inte räknar med Taylor-Fletchers mål, så är detta inget jättestort avbräck. Blackpool har en suverän ligaform. Obesegrade senaste sju matcherna. På hemmaplan har man inte förlorat sedan mitten av oktober. Vi spelar Blackpool med pengarna tillbaka på oavgjort.

Dela!
    Inga kommentarer