KHL live stream

KHL, eller Kontinental Hockey League, som är det fullständiga namnet, grundades 2008 för att även de extremt hockeytokiga nationerna i Östeuropa och Asien skulle få en hockeyliga i världsklass. I dag är KHL världens näst bästa hockeyliga, efter NHL. Det är faktiskt så att KHL kan konkurrera ganska bra med NHL när det gäller att attrahera de bästa spelarna. Det är inte längre självklart att de bästa spelarna från länder som Ryssland, Slovakien och Vitryssland väljer att ta steget över Atlanten. Det finns gott om pengar i KHL.

Precis som i NHL är KHL indelat i två konferenser, den västra och den östra. Konferenserna är sedan uppdelade i fyra divisioner. Divisionerna är uppkallade efter kända ryska hockeyspelare. Av de 24 lagen som ingår i KHL säsongen 2011/12 är 20 lag från Ryssland, ett från Vitryssland, ett från Lettland och ett från Slovakien. Under de tre säsonger som hittills har spelats har AK Bars Kazan vunnit två titlar (2009 och 2010), medan Salavat Yulaev Ufa vann den senaste säsongen. Totalt har fem lag spelat final i KHL under de tre säsongerna.

Varje lag spelar 56 matcher i grundspelet. De 16 bästa lagen spelar sedan slutspel (Gagarin Cup). Åttondelsfinalerna och kvartsfinalerna spelas bäst av fem matcher, medan semifinalerna och finalerna spelas bäst av sju matcher.

KHL kan man se på Viasat. Viasat visar några matcher i KHL varje vecka. Vill man kunna se fler matcher, och se hur det går för våra svenskar i KHL har man möjlighet att se KHL live stream på sin dator i stället. Med KHL live stream ser man minst 10 matcher från KHL varje vecka. Vi kan rekommendera Bet365 för KHL live stream. Se så mycket gratis live stream KHL du bara orkar via den här länken. Du behöver bara skapa ett konto och sätta in minimibeloppet (50 kr). Med en mycket bra kalender över veckans sporthändelser ser du precis när du kan se KHL på din dator.

Eastern Conference
Barys Astana
Amur Khabarovsk
Metallurg Novokuznetsk
Sibir Novosibirsk
Avangard Omsk Oblast
Salavat Yulaev Ufa
Traktor Chelyabinsk
Ak Bars Kazan
Yugra Khanty-Mansiysk
Metallurg Magnitogorsk
Neftekhimik Nizhnekamsk
Avtomobilist Yekaterinburg

Western Conference
Vityaz Chekhov
Severstal Cherepovets
Dinamo Minsk
Atlant Moscow Oblast
Torpedo Nizhny Novgorod
Lokomotiv Yaroslavl
CSKA Moskva
Dynamo Moskva
Spartak Moskva
Lev Poprad
Dinamo Riga
SKA St. Petersburg

Dela!