Tennis betting

I Europa är tennis den tredje mest populära sporten att betta på, efter fotboll och ishockey. Förmodligen ligger tennis ännu högre upp på listan om man bara ser till hur spelare från Spanien och Frankrike lägger sina spel. Varför är då betting på tennis så populärt? En anledning är att det spelas tennisturneringar i princip året runt. Det är bara december som kan betraktas som en ledig månad för tennisspelarna. De flesta veckor spelas dessutom inte bara en, utan ofta 4-5 turneringar runt om i världen, både på herr- och damsidan. Det finns alltså mängder av möjligheter för tennis betting.

Tips för tennis betting

Om du vill prova på tennis betting kan vi rekommendera Bet365. Alltid flest odds och oftast även bäst odds.

En annan anledning är att en tennismatch erbjuder en mängd intressanta spelalternativ, särskilt om man spelar tennis med live betting. Med live betting kan man hitta spel ner på “gem-nivå”, det vill säga vilken spelare som vinner nästa gem. Kopplat till detta har vi det faktum att oddsen kan svänga oerhört mycket i en tennismatch. Om en favorit till exempel vinner första set kommer oddset på favoriten att sjunka kraftigt. Oddsen ändras också kraftigt när en spelare bryter den andra spelarens servegem.

Lägger man sina insatser innan matchstart är det raka spel (1 eller 2), handikappspel och setspel som är de mest aktuella när det handlar om tennis betting.

Tennis betting blir mycket mer spännande och intressant om man spelar live betting och samtidigt ser på den match man sätter sina spel på. Sajten Tennisstream.se ger information om alla matcher som sänds på nätet via gratis tennis live stream.

Dela!