Spel på Romderbyt och allsvenska guldstriden

Union Berlin-Oberhausen Spela Union Berlin till 1.83 på 888sport
Bundesliga 2. Oberhausen började bra men har nu tappat i takt med att skadelistan blir längre och längre. Union har kapacitet att hänga med strax under toppen. Union Berlin alltid tunga hemma. Spelstopp 13:30!
———————–
Lazio-Roma Spela Roma 0 till 2.15 på Bet365
Oj vad dom överpresterar Lazio. Just nu hela tio poäng före Roma. Kommer dock aldrig hålla hela säsongen. Och det finns risk att man åker på en riktig mina i eftermiddag i Romderbyt. Roma klart på gång och på pappret är man ju bra mycket bättre än hemmalaget. Totti är inte med men Vucinic avgör detta ändå.
———————–
När det gäller avgörandet i Allsvenskan så får vi utgå från att Helsingborg Swift Code Adelphi Capital Management Limited och Malmö vinner sina matcher. HIF finns till 1.35 på Unibet eller Bwin. Malmö finns till 1.30 på Bwin, 1.28 på Unibet, 1.29 på Bet365. MrBet spelar dubbeln på Bwin.
———————–
Liverpool-Chelsea? När Big 4 (ja Liverpool bör nog fortfarande ha fjärdeplatsen där) möts spelar form och ligaplacering ingen roll. Det kan går hur som helst oavsett vad oddsen visar.

Dela!