Speltips på Ajax-Milan och QPR

Amiens-Alfortville 1 till 1.57 på SportingBet
Franska National. Spelbolagen ligger överallt mellan 1.40-1.57 på ettan. När ett sådant läge uppstår så ska man börja kika lite närmare på ett objekt. Amiens är minst två klasser bättre än Alfortville. Men man har rejält svårt att göra mål. Alfortville däremot är duktiga på att släppa in mål. Minus 8 i målskillnad på 8 matcher. Här kan det lossna lite för Amiens.

QPR-Millwall 1 till 1.62 på Bet365
Det är sällan odds under 2.0 är spelbara i Championship. Serien är helt enkelt för jämn. Men vad ska man säga om QPR. Osannolik form! 11-0 och 12 poäng senaste fyra matcherna. Någon gång tar det naturligtvis stopp men det är svårt att se att det ska ske ikväll mot Millwall som har förlorat de tre senaste. Sannolikmässigt borde oddset vara kring 1.52-1.54 men vi får en liten premie här eftersom det här är lite av ett hatmöte.

Ajax-Milan Spela Ajax 0:0 Asian till 1.93 på Betfair
Suarez och Vertonghen är tillbaka för Ajax. Pato och Ambrosini borta för Milan. Ajax kan vinna över alla hemma. Den som orkar räkna hur många hemmamatcher utan förlust dom har kan få hålla på ett tag. Milan hackar betänkligt. Champions League är Milans turnering – dom kommer gneta sig vidare – men det blir max oavgjort i den här fajten. Zlatan tillbaka i Amsterdam…
——
Uppsnack inför matchen med intervju med Rasmus Lindgren, Zlatans historik mot gamla klubbar, om Ajax, om Zlatans ljumskar och Martin Jols analys.

AB spel.

Dela!