BATE vinner i CL-kvalet

Det tog en minut att skanna av dagens listor och hitta det bästa spelet.

BATE Borisov-Hafnarfjordur BATE -1 till 1.75 på Expekt
De senaste två åren har BATE från Vitryssland spelat i gruppspelet i CL och Europa League. Man är helt klart ett lag att räkna med. I den inhemska ligan går dom fram som en veritabel ångvält. Hafnarfjordur från Island har tokdominerat den isländska ligan de senaste fem åren, men det här året går det lite tyngre. Intressant är att lagen möttes i kvalet 2007. 1-1 blev det då i Vitryssland. Men det händer inte nu. 3-0, klart och betalt!

För övrigt undrar jag alltid över hur dom här amatörlagen från alla Europas hörn har råd att åka på bortamatcher. Kolla in Hafnarfjordurs hemsida. Och det bor hela 25 000 personer där… Fan 20 pers måste ju ta ledigt från sillstrypandet i flera dagar för att åka iväg.

AB spel hittar du här. För dig som har livematch-abstinens finns Hajduk Split v Hamburg att se på Bet365 20:20 ikväll.

Dela!