Spela gratis på Lens idag

Snopet att den enda huvudreken igår blev inställd…

Ny bonus! 200 kronor i gratisspel på Expekt!

Lens-St Etienne 1 till 2.00 på Expekt
Mr Bet är inte den som hoppar på tåget när alla andra (idag bland andra Strömberg) rekar en match. Två anledningar. 1. Det finns inga säkra matcher – bara odds med mer eller mindre värde. 2. När alla hoppar på ett objekt sjunker oddset – så att eventuellt värde inte finns kvar.

Idag måste jag dock hoppa på tåget när det gäller Lens hemma mot St Etienne. Bortalaget är en sorglig historia. Skador och en offensiv som inte frälser någon. Fyra raka utan mål. Dessutom riktigt jobbiga förluster (0-3 mot PSG, 0-4 mot Lille) på sistone. Tränaren rök förra veckan. Mittbacken Tavlaridis avstängd.

Lens å andra sidan visar fin form. Inga skador att prata om. Bara en förlust på senaste åtta.

Övrigt från sportvärlden: Kristina Kappelin skriver att Ciro Ferrara saknar erfarenhet för att styra upp Juventus. Mer Mr Juventus än Ferrara är svårt att hitta. Hur många säsonger och matcher har han gjort i klubben?

Liverpool behöver kanske inte ytterligare motgång i år. Nu är Glen Johnson anklagad för misshandel.

Stor humor att läsa Mancinis önskelista (om den nu är sann…). Kanske skulle kolla på några backar att köpa också?

Dela!