Speltips Hull – Arsenal

Hull CitySpel: Hull DNB till 3.80
Spelstopp: 21:00, måndag 4 maj

Hull med kniven mot strupen

I måndagens hängmatch i Premier League möts två lag som båda behöver poäng. Det här är verkligen ingen av de matcher i slutet av säsongen som kan vara helt betydelselösa.

Hemmalaget Hull City ligger på en 16:e plats i tabellen och man har en poäng ner till Sunderland som just nu ligger precis under strecket. Det är ett prekärt läge, men både spelare och fans vädrar lite morgonluft. Man har nu två raka trepoängare och överlag finns en känsla i klubben av att man kommer att kunna ordna nytt kontrakt.

I tisdags förra veckan bjöd Hull Liverpool på en lektion i hur man spelar tajt försvarsfotboll och de rödklädda från Merseyside hade ingen chans att tränga igenom. Förmodligen kommer Hull att spela på samma sätt mot Arsenal. Det finns lite mer spets i Wengers mannar än i Rodgers diton, men Hull gillar nog sina chanser.

Arsenal har förlorat chansen att vinna Premier League, men en plats i Champions är i praktiken klar. Det vore dock fint att plocka en andra eller tredje plats i stället för att behöva kvala och för att man ska nå en direktplats krävs några extra poäng. Med två matcher upp på både Manchester City och Manchester United kommer man förmodligen att klara det ganska enkelt, men det är långt ifrån säkert att man tar ett ytterligare steg i den här bortamatchen mot Hull.

I vår mening är oddset på Arsenal lite för lågt och det innebär att vi tycker att det finns ett värde i ett spel på Hull. Emellertid vill vi inte skicka in pengarna på en rak seger. Vi nöjer oss med ett spel på Hull DNB (pengarna tillbaka vid oavgjort. Hittar du odds på upp emot 3.80 är det klart spelbart.