Speltips Dnipro – Napoli

Spel: Napoli vinner
Spelstopp: 21:05 torsdag 14 maj

Napoli siktar på final i Europa League

NapoliNapoli har fortfarande allt att spela för i Serie A. Inför helgens omgång ligger Benítez mannar tre poäng efter Lazio som har den sista platsen till Champions League i höst. Samtidigt är det helt tydligt att Napolis stora mål just nu är att ta sig till final i Europa League. En seger i finalen där ger direktplats till Champions League, så man kan säga att Napoli har två chanser att kunna spela i världens finaste klubblagsturnering i höst.

För att ta sig vidare till final i Europa League krävs att man vinner alternativt spelar ett högre oavgjort resultat än 1-1 borta mot ukrainska Dnipro Dnipropetrovsk på torsdagskvällen. Det är ingen helt enkel uppgift, men Napoli har imponerat borta i Europa League tidigare (bland annat 4-1 borta mot Bundesliga-tvåan Wolfsburg) och om det är någon som vet hur man får med sig “rätt” resultat från en bortamatch i europaspelet är det señor Benítez.

Det blev 1-1 när lagen möttes på Stadio San Paolo i Neapel i förra veckan. Det var väl kanske inget drömresultat för Napoli och det var nog många fans som blev riktigt oroliga när Seleznyov kvitterade López ledningsmål sent i matchen.

Men, som sagt, vi tror att Napoli ska ha goda chanser att vinna på NSK Olimpijs’kyj i Kiev. Napoli är det bättre laget sett till kvaliteten i alla lagdelar och så har man strategen Benitez vid rodret.

Napoli är inte spelbart till vilket odds som helst dock och det gäller att leta lite extra noga för att hitta ett odds med värde. Om du lyckas hitta ett odds på upp emot 2.00 tycker vi att det är läge att stoppa in polletterna. Vi spelar Napoli till 1.95 och uppåt.