Speltips Tottenham – Leicester FA-cupen

TottenhamSpel: Leicester 0 till 4.25 på Unibet
Spelstopp: 16:00 lördag 24 januari
Om vi tittar på Tottenhams senaste matcher lyser det idel grönt i statistiken. Spurs har tagit hem de senaste tre matcherna och målskillnaden är skapliga 7-3. Samtidigt finns det en del saker att analysera. För det första har Spurs haft idel hemmamatcher och för det andra har motståndet varit överkomligt på alla sätt. Man har spelat i FA-cupen (4-2 mot Burnley), ligacupen (1-0 mot Sheffield Wednesday) och Premier League (2-1 mot Sunderland). Ingen av segrarna har varit imponerande. Mot League One-laget Sheffield var man till och med mycket illa ute. Det krävdes en straff för att man skulle kunna ro segern i hamn.

Leicester City är å andra sidan inget jättelag och klubben ligger ju faktiskt sist i Premier League-tabellen. Dock är formen klart skaplig och försvaret är solitt. Vi går för att Leicester kan knipa åt sig åtminstone oavgjort. Oddset är för bra för att missas.