Speltips Sunderland – West Ham 31 mars

Spel: Sunderland till 2.25
Spelstopp: 21:00
premier leagueSunderland jagar verkligen poäng för att klamra sig kvar i Premier League. West Ham är på säker mark, men samtidigt i ingenmansland i tabellen. Frågan är vem som går segrande i striden på Stadium of Light.

Dom gör en mycket märklig säsong, Sunderland. Man har varit med långt i både ligacupen (final faktiskt) och FA-cupen och slagit ut många namnkunniga lag. Man har även gjort det bra mot topplag i Premier League. Dock har man sedan spelat uruselt mot sina konkurrenter i botten av tabellen. Man har inte tagit många poäng mot mittenlagen heller. Nu när man är ute av cuperna ska man väl ändå kunna höja sig några snäpp? Det finns ju kvalitet i truppen och på pappret ska väl inte West Ham kunna betraktas som ett bättre lag. Det känns som att det ligger i luften att Sunderland tar tre poäng och tar ett steg upp mot fast mark.

En anledning till att vi plitar ner en etta är att West Ham inte trivs särskilt bra när man lämnar London. Samtidigt är Sunderland ett svårspelat lag på Stadium of Light. Det blir ofta målsnåla affärer och när West Ham inte är laget som direkt vräker in mål kan ett mål för Sunderland räcka.

Motivationen måste vi också räkna in. Sunderland måste vara taggade till tusen medan West Ham nog helst vill spela av den här fajten.

ladbrokes bonus 1000 kr riskfritt Spela nu

Senaste fem matcherna för Sunderland
2/3 Manchester City – Sunderland 3-1 (ligacupfinalen)
9/3 Hull – Sunderland 3-0 (FA-cupen)
14/3 Sunderland – Crystal Palace 0-0
22/3 Norwich – Sunderland 2-0
26/3 Liverpool – Sunderland 2-1

Senaste fem matcherna för West Ham
22/2 West Ham – Southampton 3-1
1/3 Everton – West Ham 1-0
15/3 Stoke – West Ham 3-1
22/3 West Ham – Manchester United 0-2
26/3 West Ham – Hull 2-1