Speltips Schalke – Hertha Berlin 28 mars

Spel: Schalke till 1.80
Spelstopp: 20:30
Bundesliga speltipsSchalke har häng på andraplatsen och det var lite imponerande att man kunde åka till Dortmund i veckan och stänga igen. 0-0 blev det i den matchen och formen måste sägas vara god. Man har fått ordentligt med stryk mot Real Madrid två gånger i Champions och mot Bayern München i Bundesliga, men när det gäller att besegra lag som på pappret är sämre brukar man sällan ha problem.

Det finns dock några skador i truppen. Kevin-Prince Boateng, Farfan och Höwedes är alla borta, vilket är tre tunga avbräck. Truppen är dock bred nog att klara av detta.

Hertha Berlin går riktigt dåligt för tillfället. Man har nu spelat fem matcher utan vinst och dessutom fått stryk i de tre senaste (målskillnad på 1-9!). En anledning till att det inte går så bra är att man i praktiken inte har något att spela för. Man ligger på en stabil niondeplats i tabellen och har mil både upp och ner till strecken i tabellen.

1.80 är i vår mening mycket bra betalt.

willhill 1000 kr bonus Spela nu

Senaste 5 matcherna för Schalke
8/3 Schalke – Hoffenheim 4-0
14/3 Augsburg – Schalke 1-2
18/3 Real Madrid – Schalke 3-1
22/3 Schalke – Braunschweig 3-1
25/3 Dortmund – Schalke 0-0

Senaste 5 matcherna för Hertha Berlin
28/2 Hertha Berlin – Freiburg 0-0
9/3 Mainz – Hertha Berlin 1-1
15/3 Hertha Berlin – Hannover 0-3
22/3 Borussia Mönchengladbach – Hertha Berlin 0-3
25/3 Hertha Berlin – Bayern München 1-3