Speltips Norwich – Stoke 8 mars

Spel: Under 2.5 mål till 1.65
Spelstopp: 16:00

Lite knepig helg i England, där några lag spelar FA-cup, några lag är spellediga och några spelar i Premier League. Norwich möter i varje fall Stoke i Premier League på eftermiddagen i en intressant fajt där en eventuell segrare kan ta ett rejält kliv uppåt i tabellen. Båda lagen blandar och ger och ligger väl där de, enligt pappret, ska ligga i tabellen. Stoke under Hughes försöker spela en lite mer attraktiv fotboll än vad man gjorde under Pulis och ibland fungerar det, ibland inte. Hughton gör vad han kan med sitt manskap, som har varit (och fortfarande till viss del är) ganska decimerat.

Norwich har tagit 20 av 28 poäng hemma på Carrow Road och det är klart så att det är hemmaformen som håller kanariefåglarna flytande. Stoke är å andra sidan fullkomligt usla borta. Ska Stoke vända den negativa trenden finns det bättre matcher än den här, men nog ska man kunna gneta till sig ett skapligt resultat?

Det går inte att tippa utgången av matchen sett till hur poängen kommer att fördelas, men det finns ett värde i underspelet. Stoke blir hur glada som helst över 0-0 medan Norwich har en förmåga att spela oerhört målsnålt hemma. Norwich har 12-11 i målskillnad hemma över 14 matcher.

ladbrokesjpg 1000 kr riskfritt Spela nu

 

Senaste fem för Norwich
1/2 Cardiff – Norwich 2-1
8/2 Norwich – Manchester City 0-0
11/2 West Ham – Norwich 2-0
23/2 Norwich – Tottenham 1-0
3/2 Aston Villa – Norwich 4-1

Senaste fem för Stoke
1/2 Stoke – Manchester United 2-1
8/2 Southampton – Stoke 2-2
12/2 Stoke – Swansea 1-1
22/2 Manchester City – Stoke 1-0
3/1 Stoke – Arsenal 1-0