Speltips Frölunda – Linköping

Spel: Linköping ML till 2.60
Spelstopp: 19:00

Att Frölunda ska vara favoriter i den här fajten är det inget snack om, men frågan är om de inte har blivit lite för stora favoriter. Vi baserar det på Linköpings makalösa senaste sex veckor där man har vunnit nio av elva matcher och har visat en stor moral i jämna fajter. Det tog ett tag för LHC att vakna, men nu är man ordentligt på gång. Dock ska det sägas att man inte är jättestarka borta, medan Frölunda är fullt kapabla hemma i Scandinavium. LHC har också lite problem med att hålla tätt, vilket Frölunda inte alls har problem med. Dock har Linköping den majestätiska kedjan med Arlbrandt, Hjalmarsson och Kolarik som kan sätta skräck i alla lag. Kort sagt: Frölunda ska vara favoriter, men vi hittar ett litet värde i att spela vinst för Linköping inklusive förlängning och straffar.

unibet bonus 1200 kr Spela nu

Frölunda senaste fem
3/3 Skellefteå – Frölunda 1-6
6/3 Frölunda – Leksand 0-3
8/3 AIK – Frölunda 1-4
15/3 Frölunda – Linköping 3-2
17/3 Linköping – Frölunda 2-1 (OT)

Linköping senaste fem
8/3 Örebro – Linköping 1-2 (OT)
10/3 Linköping – MODO 4-0
12/3 MODO – Linköping 4-5 (OT)
15/3 Frölunda – Linköping 3-2
17/3 Linköping – Frölunda 2-1 (OT)