Speltips Färjestad – Örebro 4 mars

Spel: Färjestad till 1.50
Spelstopp: 19:00
speltips shlTredje omgången från slutet i grundspelet. Om både klassen och motivationen återfinns i det ena laget, så är det väl bara att spela, eller? I det här fallet är det onekligen så. Färjestad jagar säker mark bland de lag som går direkt till slutspel. Örebro är avsågade. Det ska dock helt klart sägas att Färjestad inte gör en särskilt imponerande säsong. En vinst följs av en förlust. Ett steg fram, två steg tillbaka. Dessutom har Örebro faktiskt stått för några imponerande resultat på sistone. Orken måste dock börja tryta och det är då rutinerade Färjestad kliver fram. Vi räknar inte med någon överkörning direkt, men kan man upprepa spelet från segermatchen mot MODO senast, så ska tre poäng kunna inkasseras.

nordicbet 3000 kr (bara en vecka kvar!) Spela nu

 
Senaste fem för Färjestad
6/2 Färjestad – Linköping 2-4
8/2 Frölunda – Färjestad 3-1
25/2 Färjestad – AIK 4-3 (OT)
27/2 Färjestad – Växjö 2-4
1/3 MODO – Färjestad 0-1

Senaste fem för Örebro
6/2 Skellefteå – Örebro 4-2
8/2 Örebro – Leksand 1-3
26/2 Örebro – Frölunda 6-0
28/2 Luleå – Örebro 3-4
1/3 Örebro – Brynäs 1-2