Speltips Dolgopolov – Berdych 27 mars

Spel: Berdych till 1.41
Spelstopp: 17:00
US OpenVi har följt Dolgopolov från de första trevande stegen på ATP-touren till den mästarklass han då och då visar upp nuförtiden. Dolgo har verkligen blommat ut till att bli en världsstjärna och han kan rå på vem som helst när han har en bra dag. Fråga bara Rafa Nadal som åkte på en riktig smäll för en tid sedan.

Dolgopolov har dock en liten bit kvar upp till den absoluta toppen. Det blev mycket tydligt i Indian Wells där Federer mosade honom.

Berdych spelar en grym tennis för närvarande och han verkar ha prickat formen till turneringen i Miami, som är lite av en favoritturnering för honom. Det har blivit ett gäng riktigt bra placeringar i Miami genom åren.

Vi menar att Berdych, i den form han är i, är bättre än Dolgopolov, oavsett vad den senare plockar fram. Han är ju lite svårläst, den gode Dolgopolov, men Berdych är en spelare som kan diktera spelet med sitt grymt tunga baslinjespel och det kan bli bökigt för Dolgopolov att få utrymme för sin kreativitet.

betsafe bonus 1000 kr + 500 riskfritt Spela nu