Speltips Crystal Palace – Chelsea 29 mars

chelseaSpel: Chelsea till 1.42
Spelstopp: 16:00
Förutom bakslaget mot Aston Villa borta går Chelsea som tåget och måste ses som favoriter att ta hem Premier League. Defensiven är brutal och man har bara släppt in sex mål på de senaste tio matcherna. Goda nyheter för Chelsea är att man också har börjat göra mål. Efter fajten mot Galatasaray borta för någon månad sedan sa Mourinho i en intervju att han inte hade några anfallare som kunde göra mål. Det uttalandet verkar ha varit en bra tändvätska!

All statistik och alla formkurvor talar för Chelsea. Speciellt viktigt är att kika på Crystal Palaces målform. Man har inte gjort mål på tre matcher och på de senaste tio har man bara gjort sju stycken. Under säsongen har Crystal Palace gått mållösa från banan 16 gånger. Vi tror inte på någon glamourfotboll från Chelsea, men 1-0 räcker.

unibet 1200 kr Spela nu

Senaste fem matcherna för Crystal Palace
22/2 Crystal P – Manchester United 0-2
2/3 Swansea – Crystal P 1-1
8/3 Crystal P – Southampton 0-1
15/3 Sunderland – Crystal P 0-0
22/3 Newcastle – Crystal P 1-0

Senaste fem matcherna för Chelsea
1/3 Fulham – Chelsea 1-3
8/3 Chelsea – Tottenham 4-0
15/3 Aston Villa – Chelsea 1-0
18/3 Chelsea – Galatasaray 2-0
22/3 Chelsea – Arsenal 6-0