Speltips Lyon – Lens 13 feb

Spel: Lyon till 1.47
Spelstopp: 20:45

Det är inte många supergäng kvar i franska cupen och Lyon, som sladdar betänkligt mot topplagen i Ligue 1 kan satsa rejält på cupen i år. Här i åttondelen har man fått trevligt motstånd mot Lens från Ligue 2 och det är bara att gå för det så att säga.

Lyon är i gott slag för tillfället. Visst man spelar många matcher nu, eftersom man är med i båda cuperna, men truppen är relativt bred så matchandet är inga problem. Vi tror inte heller att det finns risk för underskattning. Hade man mött Créteil, Le Havre eller något annat lag som inte direkt skrämmer så hade det varit en sak, men Lens är egentligen ett ganska stort lag även om man för tillfället ligger i andradivisionen.

Lens ja, det går lite knackigt för tillfället. Problemet ligger i att man gör för få mål. Man har tredjeplatsen i Ligue 2 men målskillnaden är skrala +6. Fullt fokus här givetvis, men man kommer inte att räcka till och 1.47 är alldeles för bra betalt.

nordicbet 3000 kr bonus Spela nu

 

Senaste fem matcherna för Lyon
22/1 Yzeure – Lyon 1-3 (franska cupen)
26/1 Lyon – Evian TG 3-0
2/2 Rennes – Lyon 2-0
5/2 Lyon – Troyes (ligacupen)
9/2 Nantes – Lyon 1-2

Senaste fem matcherna för Lens
18/1 Lens – Dijon 2-2
21/1 Lens – Bastia 2-1 (franska cupen, efter förlängning)
27/1 Auxerre – Lens 1-2
1/2 Lens – Laval 0-0
8/2 Troyes – Lens 1-0