Speltips Accrington – Scunthorpe 14 feb

Speltips: Accrington 1X till 1.65
Spelstopp: 20:45
speltips fotbollEfter idogt letande på oddslistorna utan att hitta något spännande fick vi lov till att kika på matcherna i League Two i England för att hitta något spelbart. Vi fastnade ganska snabbt för matchen Accrington Stanley – Scunthorpe. Vi kan inte riktigt se att hemmalaget ska spelas till odds så höga som 3.40 när vi bland annat kikar på lagens senaste matcher.

Det är klart att Accrington ligger på plats 19 i tabellen medan Scunthorpe har parkerat sig på andra plats. Tabellen ljuger aldrig, men det är inte mer än 19 poäng mellan lagen och League Two är en sådan ytterst jämn liga att alla kan slå alla. Framför allt är det intressant att titta på lagens målskillnad. Accrington har -6 i målskillnad trots sin dåliga placering. Bury, som ligger på plats 21, har förhållandevis alldeles utmärka -3 i målskillnad.

Accrington hade en katastrofal inledning på säsongen med bara en vinst på de 15 första matcherna. Sedan dess har man skärpt till sig. Nu har man faktiskt bara förlorat en av de senaste åtta. Det har blivit en hel del oavgjorda matcher, men för Accringtons del betyder det bara att man är på rätt väg. En poäng i League Two är betydligt mer värd än en poäng i Premier League.

Scunthorpe är ruskigt svåra att besegra. Man har inte förlorat på 14 matcher. Samtidigt har man stora problem med målskyttet. Man har spelat fem oavgjorda på rad nu, varav tre mållösa matcher. Att kalla Scunthorpe för ett publiklag är att ta i!

Intressant är att Accrington vann förra mötet lagen emellan med 2-0. Hemmalaget ska ha alla chanser att ta en poäng om inte mer här.

ladbrokes 1000 kr riskfritt Spela nu