Speltips Academica – Nacional 21 feb

Spel: Nacional DNB till 1.95
Spelstopp: 21:00
portugalAcademica, som ligger stabilt placerat i mitten av tabellen möter Nacional som har alla chanser att ta en kvalplats till Europa League. Det skiljer nio poäng mellan lagen i tabellen med kvalitetsmässigt är det en ocean som skiljer lagen. Nacional har under de senaste åren blivit ett lag att räkna med strax under de tre stora (Benfica, Sporting och Porto).

Kikar vi på Academicas senaste matcher behöver fans till Nacional inte bli livrädda direkt. Academica har gjort ett mål på de senaste fem matcherna. Man släpper i och för sig sällan in mål heller. Målskillnaden efter 19 rundor i Primeira Liga är märkliga 12-21. Men, det gäller ju att göra mål för att vinna matcher och Academica är inte laget som stormar framåt. Det är egentligen bara i en match som Academica har spelat offensivt och det var mot jumbon Pacos de Ferreira. Fyra av säsongens tolv mål kom i den matchen. I övriga 18 matcher har man alltså bara mäktat med åtta mål!

Nacional är desto målfarligare (med portugisiska mått mätt) och formen är lysande. Man har inte förlorat på sju matcher och har fyra vinster på dessa sju. Faktiskt har man bara förlorat fem matcher sammanlagt under säsongen. Till skillnad från tidigare säsonger har man dessutom spottat upp sig rejält på bortaplan.

1.95 på Nacional med pengarna tillbaka på oavgjort känns hur spelbart som helst!

willhill 1000 kr Spela nu

 

Senaste fem matcherna för Academica
19/1 Academica – Gil Vicente 1-0
2/2 Sporting – Academica 0-0
6/2 Rio Ave – Academica 1-0
10/2 Academica – Estoril 0-1
15/2 Belenenses – Academica 0-0

Senaste fem matcherna för Nacional
20/1 Nacional – Estoril 2-2
26/1 Leixoes – Nacional 0-2
3/2 Guimaraes – Nacional 1-2
8/2 Nacional – Belenenses – 2-0
16/2 Arouca – Nacional 1-1